HTML

Gamerzblog

Minden ami számítógépes játékokkal vagy informatikai lapokkal kapcsolatos.

Friss topikok

  • ths: háát nem tért vissza vagy nem fogom a fix tv - t. hiányoztok !!! (2010.09.08. 15:22) Leállt a Fix TV
  • BladeRyder: Mondod ezt te Tomi aki szintén 2x szólt hozzá és mindkétszer Hennel Ádámmal kapcs. :DDDDDDDDDDD ro... (2010.09.04. 14:24) Hennel Ádám és a Gamepress

Linkblog

2010.01.05. 18:26 gamerzblog

Leállt a Fix TV

A játékosok legkedveltebb TV adója már egy ideje csak ismétléseket közöl, a honlapjuk sem működik. A csatorna játéktesztekkel foglalkozó műsora a Game Over, melynek stábja egy közleményt juttatott el a nézőkhöz, melyben ez áll:

"Egyre több E-mailt, és kommentet kapunk, hogy mi a szösz van már a Game Over-rel. Nos, szerintem jogotok van megtudni, hogy miért állunk. Mint az tudjátok (vagy nem), a Fix.tv már hónapok óta Ismétléseket ad.Ennek több oka van. Az egyik, hogy leállt a gyártás. A többi meg nem ide tartozik. Ami ránk vonatkozik, az az, hogy emiatt nekünk is be kellet állni a sorba, ami egy darabig ment. Ámbár a tv-ben történt események miatt, többünknek alternatív elfoglaltsága akadt, amit már nehezen tudtuk összeegyeztetni a felvételek időpontjával. Ezért határozatlan ideig, úgy döntöttünk, hogy amíg nem rendeződnek a dolgok, kicsit pihenünk, és amint lesz lehetőségünk, újult erővel, nekiállunk.Persze a pihenő alatt is elővesszük a hőn szeretett műsorunkat, és rengeteg újdonságot találtunk ki.  Persze ez jövőre valósulhat csak meg. Addig is továbbra is a türelmeteket kérjük.

Üdv. Mike(Rendező asszisztens/Web admin)"

Pedig még nem is olyan rég a neten kerestek szerkesztő-műsorvezetőket... Lehetséges hogy 2010-ben újult erővel tér vissza a FIX TV? Ez közel sem fix, de lehetséges!

1 komment

Címkék: tv game tévé fix.tv fix over fixtv fixonline fixtelevízió


A bejegyzés trackback címe:

https://gamerzblog.blog.hu/api/trackback/id/tr31649524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ths 2010.09.08. 15:22:31

háát nem tért vissza

vagy nem fogom a fix tv - t.

hiányoztok !!!
süti beállítások módosítása