HTML

Gamerzblog

Minden ami számítógépes játékokkal vagy informatikai lapokkal kapcsolatos.

Friss topikok

  • ths: háát nem tért vissza vagy nem fogom a fix tv - t. hiányoztok !!! (2010.09.08. 15:22) Leállt a Fix TV
  • BladeRyder: Mondod ezt te Tomi aki szintén 2x szólt hozzá és mindkétszer Hennel Ádámmal kapcs. :DDDDDDDDDDD ro... (2010.09.04. 14:24) Hennel Ádám és a Gamepress

Linkblog

2010.01.11. 19:58 gamerzblog

Gyu szeret Aor

Gondolom a játékos társadalom nagy részének nem kell bemutatni Dragon Györgyöt, ismertebb nevén Gyu-t. A GameStar egyik legismertebb újságírójáról van szó, aki amellett hogy játékokat tesztel, filmkritikákat ír, vagy éppen GSTV-ben szerepel, még blogot is vezet.

 Ezt kevesen tudják. Kevesen, mert a blog témája nem a játékvilág, vagy épp az informatika, és nem is magánélet. Ez a blog egy zenei oldal, ahol a világ legismertebb rock-együtteseinek nótái hallgathatók klipek formájában. Például a The Sweet (ACDC), Valley of the Queens (Ayreon), vagy a  The Best of Me (Huey Lewis), és még sok más rég elfeledett, vagy éppen mai napig topon lévő muzsika tűnik fel Gyu repertoárjában. A klipek mellé a szerző kis véleményeket, emlékeket, ajánlókat ír, ezektől lesz igazán kedves és szerethető ez a blog, melyet minden dallamos rock-ot szerető olvasónak csak ajánlani tudok!

Gyu Szeret Aor - www.gyulovesaor.blogspot.com/

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog zene rock györgy dragon gamestar gyu gyulovesaor


A bejegyzés trackback címe:

https://gamerzblog.blog.hu/api/trackback/id/tr151664427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása